Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja 2014

Vuoden 2014 Tanssi Tähtien Kanssa -ohjelman voittaja oli jokaisen nuoren naisen päiväunien kohde, Pete Parkkonen, tanssiparinaan kuvankaunis Katri Mäkinen. Parkkonen oli alusta lähtien yksi ohjelman ennakkosuosikeista, mikä ei tule suurena yllätyksenä ottaen huomioon miehen suuren fanikunnan sekä hänen rytmitaitonsa muusikkona. Pari keräsi uskomattoman korkean pistesaldon kauden aikana, ja finaalin he voittivat 118 tuomaripisteellä sekä yli 70 prosentilla katsojaäänistä. Kauden finaalissa he esittivät yleisölle tanssitaitojaan muun muassa tangon ja rumban tahdissa.

Parkkonen tuli suomalaisille tutuksi Idols-kilpailusta ohjelman neljännellä tuotantokaudella vuonna 2008. Idolsin jälkeen Parkkonen aloitti soolouransa laulajana, ja on tähän mennessä julkaissut kolme albumia. Laulu-uran ohella mies ehti myös osallistua Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan, mikä osoittautui erittäin ansiokkaaksi päätökseksi. MeNaiset-lehden artikkelin mukaan Parkkonen on (vasta) kolmas mies, joka on voittanut kyseisen tanssikilpailun. Parkkosta ennen vain Antti Tuisku ja Tomi Metsäketo ovat edustaneet miesvoittajien kapeahkoa listaa.

Kuinka käy tänä vuonna?

Tämän vuoden (2015) Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijoita ei ole vielä julkistettu. Kun kilpailijat julkistetaan, mahdollista voittajaa voi veikata Betsafessa. Jos olet siis Tanssii Tähtien Kanssa -fani ja olet tähän mennessä arvaillut voittajia oikein omalla sohvallasi, ei ole pätevää syytä, miksi et tekisi arvailuistasi virallisia — ja mahdollisesti myös erittäin tuottavia! Innolla saamme siis odottaa, minkälaisia tanssijoita ja esityksiä vuoden 2015 kausi tuo tullessaan. Aina voi myös toivoa, että Pete Parkkosen kaltaisia komistuksia löytyy tämänkin vuoden kilpailijakaartista!

Tanssii Tähtien Kanssa on hieno ja viihdyttävä tv-ohjelma, jonka idea perustuu brittiläisen BBC:n Strictly Come Dancing -nimiseen formaattiin. Sarjan ensimmäinen kausi nähtiin Suomessa MTV3-kanavalla vuonna 2006. Parkkosen voittama kausi oli jo yhdeksäs kyseisestä viihdeohjelmasta. Monen mieleen on jäänyt vuosien varrelta etenkin hieman omaperäisemmät tanssijat kuten esimerkiksi “Kanki-Kaikkonen”, oikealta nimeltään Antti Kaikkonen, ketä ei suoranaisesti parkettien partaveitseksi voinut kutsua. Pete Parkkonenkin sai osakseen huomiota finaalilähetyksessä antaessaan mojovan pusun Mikko Leppilammen suulle tanssin päätteeksi. Tempauksessa oli ilmeisesti kyse tasavertaisen avioliittolain tukemisesta — nerokasta!